Google+ Followers

martes, 17 de julio de 2012

Mis lecturas de verano '12

Palmeras en la nieve. De Luz Gabás.

Un apasionante viaje a la isla de Fernando Poo, en Africa, que narra la historia de dos hermanos españoles, que fueron allí, en busca de ganarse la vida mejor que en Pasolobino, su pueblo natal de los Pirineos. Uno de los dos hermanos, Kilian, traspasará la línea invisible, al enamorarse perdidamente de una nativa y eso hará que la relación y vida de los dos hermanos Kilian y Jacobo, cambie para siempre. Hasta que pasen muchos años y Clarence, hija y sobrina de ambos, descubra su pasado y sus secretos.
¡Muy bueno! Lo recomiendo a todos.

Digue'm qui sóc. De Julia Navarro.

La intrigant, romàntica, política i lluitadora història d'Amelia Garayoa, una jove de l'alta societat, que va viure a Espanya el 1936, i abandona el seu fill i el seu marit, per defensar els drets de la gent, que no és de la seva classe. Tindrà cinc grans homes, als quals estimarà amb bogeria, però al final, sempre hi haurà un problema, que acabarà amb cadascuna de les relacions. Tot això és el que anirà descobrint el seu besnét Guillem, que és qui va explicant la trama, perquè la seva tia Marta li ha demanat que investigui sobre Amelia.
És molt interessant i està molt bé, el que més em costa d'entendre, és quan parla de política, partits de dreta i esquerres, presidents de govern, etc. D'altra banda, està genial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario